Ratkaisumyynti

Ratkaisumyyntimme tarkoituksena on varmistaa yrityksenne kaikkien tarvittavien palveluiden ja varusteiden saatavuus yhdestä osoitteesta. Hankintojen keskittäminen ratkaisumyyntiimme varmistaa yrityksen ajoneuvokalustuksen yhtenäisyyden niihin hankittujen varusteiden sekä varustelun laadun ja kuljettajan sekä kuljetettavan kuorman turvallisuuden osalta. Hankintojen keskittäminen ratkaisumyyntiimme auttaa myös mahdollisissa takuuasioissa, kun tuotteiden hankintapaikka ja -ajat ovat tiedossa.

Ratkaisumyyntimme toimii avaimet-käteen periatteella. Tarvekartoitusta seuraa tarjous, jonka hyväksymisen jälkeen vastaamme puolestanne projektista riippuen mahdollisista tarvittavista yhteydenotoista automaahantuontiin tai autoliikkeeseen. Yksikin auton seisontapäivä saattaa vaikuttaa yrityksen toimintaan. Tästä syystä varustelut tehdään aina sovitussa aikataulussa.

Yksi yhteydenotto riittää aina.

Fix-Ten on alkujaan keskittynyt nimenomaan kuormatilavarusteluihin perusvaneroinneista ajoneuvojen verhoilutöihin. 25 vuoden kokemuksen myötä varustelun laatu on korkeatasoista ja kaikki materiaalit tarkkaan harkittuja yksityiskohtia myöten. Tarjoamamme tuotteet edustavat alansa huippua niin laadun kuin kestävyydenkin osalta. Myymämme ja asentamamme tuotteet ovat aina hyväksyttyjä tieliikennekäyttöön ja niiden käyttöturvallisuus on testattu. Kaikki asentamme varusteet asennetaan aina oikeaoppisesti hyvän asennustavan mukaisesti. Varmistamme aina tuotteiden toimivuuden, kestävyyden sekä turvallisuuden.

Nykypäivän trendien mukaisesti hyötyajoneuvotkin varustellaan joko todellisiksi katseenkääntäjiksi ja käyntikorteiksi tai niiden toimivuutta kyseiseen liiketoimintaan korostetaan. Peruutuskamerajärjestelmät, pysäköintiavustimet, sekä erilaiset valoratkaisut ovat suosittuja ja kysyttyjä ratkaisuja. Näissä tuotteissa luotamme vain parhaisiin tuotemerkkeihin ja tärkeää onkin tiivis yhteistyö eri maahantuojien ja tukkuliikkeiden kanssa.

Toteutamme vaativatkin ajoneuvovarustelut toiveidesi mukaan mukavuusvarusteista, vaativien  kuljetusten tarpeisiin. Kuormatilavarustelut on saatavana kaikkiin valtamerkkien  hyötyajoneuvoihin. Valikoimistamme löytyvät huoltoautokalusteet, tavaranostimet, sekä tuotteet  ja tarvikkeet turvalliseen kuormansidontaan. Lisälämmittimet, ääni, kosteus -ja lämpöeristykset  lisäävät käyttömukavuutta. Ohjaamon viihtyvyyttä voidaan parantaa esimerkiksi erilaisilla  AV -järjestelmillä tai optisilla varusteilla. Turvallisuusvarusteissa alkolukkojen asennus on  lisääntynyt merkittävästi. Alkolukon käyttö luo matkustajille turvallisen tunteen sekä varmistaa muiden tiellä liikkujien turvallisuuden.

Varusteluita on saatavana myös auton ulkopuolelle. Maahantuomamme Cobra:n ulkovarustevalikoimista  löytyy todella kattavavasti custom -osia lisävalotelineistä näyttäviin vanteisiin. Cobra tuotteissa on EC-hyväksyntä.