Yritysesittely

Fix-Ten on on vuonna 1993 aloittanut autovarustelun ammattilainen. Varustelemiemme autojen suosio on perustunut alusta alkaen korkeatasoiseen käsityöhön ja sen myötä korkeaan laatuun ja kestävyyteen kovassakin käytössä. Fix-Ten on kotimainen, vakavarainen kasvuyritys, joka tarjoaa työpaikan monille autovarustelualan ammattilaisille, sekä liikkeenjohtoon, myyntiin ja maahantuontiin erikoistuneille henkilöille.

Fix-Ten solmi vuonna 2007 maahantuontisopimuksen saksalaisen Cobra-SOR:n kanssa, joka valmistaa lähes kaikkien automerkkien paketti- ja maastoautoihin sopivia custom-osia ja on alallaan Euroopan suurin ja tunnetuin valmistaja.

Company presentation

The car outfitting professional Fix-Ten has been established in 1993. Our good reputation on the market is based on high-class craftsmanship and with it the high quality and durability even in heavy use.

Fix-Ten manufactures semi-camper cars, minibuses, taxis based on commercial vehicles, taxis for handicapped people and low-floor taxis. We make body conversions to the several car brands. Mercedes-Benz
Volkswagen
Fiat
Peugeot
Citroën
Renault
Opel
Nissan
Ford

We are happy to help whether it be outfitting for one vehicle or to entire Fleet. Our professional staff will gladly assist you.