Marraskuun kovat tarjoukset

Nyt viimeistään autot kannattaa huoltaa ennen talven paukkupakkasia. Me tarjoamme kaikille asiakkaille nyt huiman tarjouksen sekä kaikille kauttamme palvelussa asioiville vinkkaamme mistä voit saada uudet halvat renkaat alennuskoodilla kotiovellesi toimitettuna.

Renkaiden suhteen on hyvä tarkistaa myös pinta, joka olisi hyvä olla vähintään 7 millimetriä. Voit mitata renkaiden pinnan kotona tai rengasliikkeessä tikkumittarilla. Nokian renkaat on kirjottanut kattavan oppaan renkaiden pintasyvyyden tarkistamiseksi kotona.

Muita asioita joita talven tullessa kannattaa tarkistaa on ajovalojen polttimot, jotka usein huomaamatta ovat pimentyneet ja auto on yksisilmäinen, tehden siitä suuren tieturvallisuusriskin niin itselle kuin kanssa autoilijoille. Lamput on helppo vaihtaa itse ja nykyään jo perinteisistä marketeista saa lähes jokaiseen autoon sopivat polttimot h3,h5,h7 ja niin edelleen.

Ohjeet lampunvaihtoon löytyy automallista riippumatta todennäköisesti youtubesta lyhyellä hakemisella.

Mistä tiedän minkälaiset renkaat kannattaa ostaa?

Ihan ensitöiksi on katsottava mitä renkaita kyseiseen automalliin on saatavilla, jotta ne sopivat korimalliin ja akselistoon. Jotkin renkaat voivat olla hyvin geneerisiä ja sopia lähes mihin tahansa automalliin iästä ja vuodesta riippumatta.

Vaikka emme saisi tuhota liiketoimintaamme on meidän hyvä kertoa asiakkaille, että renkaat saa kaikkein edullisimmin tilaamalla suoraan netistä ulkomailta, joko Saksasta tai Virosta. Tähän tarkoitukseen on tarjoilla useita sivustoja joista suurin osa on täysin turvallisia.

Kannattaa ensin verkkosivustolta tarkistaa tietosuojaselosteen tai maininnat siitä mikä yritys on kyseessä. Usein sivustoa pyörittää jokin Gmbh tai Oü yritysmuoto. Katso vielä aikaisempi julkaisumme verkkoturvallisuudesta johon myös sivustomme on nyt optimoitu.

Renkailla ei periaatteessa ole mitään merkitystä hinnan ja laadun suhteen, joka tarkoittaa että halpakin voi olla hyvä. Suurin ero on kuitenkin siinä valitsetko kitka vai tavalliset nasta-renkaat jolloin hinta-ero muodostuu renkaan ominaisuuksien perusteella. Kitka renkaita ostaessa kannattaa kuitenkin huomioida se, että kesäisin kitkarenkailla ajaminen kuluttaa renkaat lähes loppuun jopa yhden kesän aikana jos kilometrejä kertyy paljon. Siksi suosittelemmekin asiakkaillemme, että kitkat kannattaa vaihtaa kesäksi tavallisiin kesärenkaisiin ja jättää kitkat vain talvi / syys käyttöön.

Myös nastarenkaat saattavat olla vaarallisia jos nastoja puuttuu. Etenkin jääkeleillä voi olla erittäin vaarallista huomata vasta luisuun jouduttuaan nastojen olevan hävinneet. Uusia nastoja ei renkaisiin voi kiinnittää vaan on järkevämpi tilata suoraan uuden renkaat.

Ystävällisin terveisin Fixten.fi