Sprinter RJ edition -Invataksit

FT Bus Sprinter on ryhdikäs ja käyttäjäystävällinen työkalu ammattilaiselle. Sprinterin loistava alusta yhdistettynä henkilöautomaiseen matkustusmukavuuteen tarjoavat nautinnon niin matkustajille kuin kuljettajallekin.

RJ edition malli pohjautuu laadukkaaseen tehdassisustukseen ja kattavan lisävarustetarjonnan ansiosta auto voidaan yksilöidä juuri sinun toiveittesi mukaiseksi. RJ edition mallissa on seinäpaneeleissa kangassomisteet, sekä tyylikkäät verhot ja verholaudat, jotka luovat sisustukseen aistikkaan ilmeen.

Varsinkin uusi koululaisistuimemme on suunniteltu siten, että istuin tekee työn puolestasi. Yhden akselin ympärille toteutettu ”swivel” kääntömekaniikka mahdollistaa istuimen käännön seinälle ja lukittumisen matkustusasentoon ilman ylimääräisiä istuinjalkoja. Istuin on ultrakevyt, tilaa säästävä ja täysin äänetön. Testilaboratoriossa istuinta ravistettiin siten, että se vastasi noin 300 tkm ajoa ennen tuotteen markkinoille tuloa. Tämä istuin muuttaa käsityksesi koululaisistuimesta.

RJ edition taksimalleissa korirakentajan takuu 2 vuotta ilman kilometrirajoitusta.

RJ edition Sprinter mallit rakennetaan 3665 mm alustalle. Vakiovarusteena kaikissa varustetasoissa GRL mukavuusistuimet, sekä VBI lattian kiskojärjestelmä. Lähes portaaton istuinten säätö, sekä vakioarusteiset pikalukitejalat mahdollistavat istuinjärjestyksen muokkauksen käyttötarpeen mukaiseksi käden käänteessä. Istuinjärjestykset 1+8 paikkaisesta 13 koululaisen ja Inva-auton yhdistelmään. 3-piste turvavyöt saatavana myös kaikille pyörätuolipaikoille; etäisyyssäädöillä.