Verkkosivustomme on nyt täysin turvallinen

Toteutimme haavoittuvuustestauksia yhdessä VPN-palvelu.fi yrityksen kanssa, jotta saimme laadittua maksutavoista 100 prosenttisen turvallisia. Nyt voit tilata kaikki renkaat, työkalut ja muut autovaraosat suoraan verkkokaupastamme, joka avautuu pian näille sivuille. Enää ei tarvitse turvautua pelkästään kivijalkamyymälään ja kankeaan kirje / sähköpostilaskutukseen.

Yritys tarjosi meille myös ilmaisen tietoturvakoulutuksen, jossa suositeltiin kaikille enemmän verkkoa käyttäville tai paljon maksutoimintoja verkossasuorittaville NordVPN tai Cyberghost VPN -sovellusta, jonka voi asentaa viiteen eri laitteeseen yhdellä kertaa.

Tietoturvakoulutus järjestettiin hallissamme, johon saimme kaksi tietoturva-asiantuntijaa puhumaan. Heillä oli yhteensä yli 40 vuoden kokemusta kyberturvallisuudesta, joten näin käsityöläisenä oli kiva kuunnella IT-alan hemmoja vauhdissa.

Tästä hyvästä tulemme jatkossa pitämään tätä kyisestä yritystä yhtenä pääsponsoreistamme, sillä koulutuksen ja haavoittuvuustestauksen arvo yrityksellemme on suunnaton.

Haluamme laajentaa toimintaamme

Haluamme laajentaa myös auto varustelu tarjontaamme tuotevalikoiman suhteen. Tulemme neuvottelemaan ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa jatkosta ja hankimme uusia yhteistyökumppaneita lisää heti, kun nykyinen markkinatilanne sen sallii.

Siirrymme myös muihin digitaalisiin kanaviin ja alamme kuvata videoita erilaisista autonkorjausoperaatioista, kuten renkaiden vaihdosta, pallonivelten vaihdosta, laakereiden vaihdosta ja niin edelleen. Kaikki materiaali on täysin ilmaiseksi nähtävillä verkkosivuillamme, mutta muista ainakin tilata osat meiltä

ja mitä autoiluun tulee, talvi lähestyy ja renkaidenvaihtokelit alkavat olla taas täällä. Saat meiltä Fixtenillä renkaidenvaihdon 20 eurolla ja kaupanpäälle tarjoamme kahvit. Muista kuitenkin turvavälit ja muut suositellut toimenpiteet mitä vaaditaan suljetuissa tiloissa.

Verhoilutarjonta on myös uudistunut

Löydät nykyiset verhoilumateriaalit joita tarjoamme sivuiltamme, mutta meillä on jo noin 12 kappaletta uusia verhoiluja esimerkiksi auton penkkeihin ja sisätiloihin. Kun haluat uusia verhoilun, muista pyytää tarjous etukäteen, koska se on suunniteltava tarkoin ja auton mallista riippuen kankaat on varattava etukäteen.

Myös nykyisen verhoilun siistiminen onnistuu. Paikaamme kulumajäljet ja ionisoimme auton sisätilat poistaaksemme pinttyneitä hajuja ja likoja, jotka eivät tavallisilla menetelmillä lähde. Verhoilun tilaajille tarjoamme kaupan päälle uudet jalkamatot joiden arvo on 299 euroa.

Nyt kun palveluntarjontamme on käytä läpi ja se on suurien muutosten alla, muista vinkata kaverillesikin meistä. Tarjoamme paikkakunnan edullisinta autohuoltoa ja tarvikkeita jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista ja kohta myös Youtubesta kunhan saamme videotuotannon ja aikataulut kuntoon!